Se denne email i din browser

Velkommen til LifeGuard


Hvem er LifeGuard?

LifeGuard repræsenterer et nyt coaching-koncept, hvor du får din egen personlige træner, ernæringsvejleder og mentor i én og samme person. Din coach, skræddersyr et forløb til dig ud fra dine mål og niveau, motiverer og inspirerer - og er der til at sparre med vedr. motion, kost og sund livsstil.

Dialogen foregår primært digitalt via en dertil udviklet platform, der sikrer en smidig og nem dialog - og som samtidig giver dig og din coach redskaber til at måle fremgang og optimere forløbet. Her vil du også kunne tilgå din træningsplan, inspirerende ugeplaner med velsmagende og sunde opskrifter, overblik over stress/trivsel, kortlægning af dit søvnmønster m.m.

Vores filosofi

For os er en sund livsstil frem for alt friheden til at leve det liv du ønsker. At have balance og være sund i både krop og sjæl er reelt det vigtigste i livet. Det er fundamentet for at du kan levere en god indsats på jobbet, bruge din fritid på det du ønsker, være en god kæreste, have overskud til børnene og andre du holder af.

Vi hjælper folk med at leve et liv i balance med motion, kostomlægning og sunde vaner - skræddersyet til den enkeltes mål og niveau, befriet for enhver form for fanatisme. Det handler om gradvise livsstilsændringer, hvor selvtilliden skal boostes, smilet skal frem, hænderne skal i vejret. Alt andet end en kur!

Stavgang eller ironman - hvem kan deltage?

Vi laver træningsplaner fra stavgang til ironman, så hvad enten du kæmper med en sundhedsmæssig udfordring (vægttab, stress, ondt i ryggen etc.), har et ønske om at opnå en sportslig målsætning eller bare gerne vil have en sundere aktiv livsstil, så kan du tilmelde dig.

 

Onboarding

En digital sundhedstest kortlægger din tilstand og resulterer i en LifeScore® - ét tal der indikerer din overordnede sundhed. Derudover 3 dynamiske scores: ”Fit”-, ”Diet”- og ”Mind”, som forklarende variable til LifeScoren, der kvalificerer dit sundhedspotentiale og giver et handlingsorienteret grundlag for at prioritere din indsats om et sundere liv.

Din personlige coach

Kan fx blive Tanja Hultengren Larsson som er en af vores mest erfarne trænere. Tanja er uddannet humanfysiolog og er elitetriatlet i sin fritid. De sidste 5 år har hun haft fokus på at hjælpe mennesker med at finde motivationen og lysten til en aktiv livsstil samtidig med at hun coacher folk ift. deres sportslige målsætninger.

Både mobil, tablet & desktop

LifeGuard er ikke en app, men fungerer på tværs af kanaler.  Du kan fx altid tilgå platformen fra din mobil herunder tage os med på løbeturen og dermed nemt fortælle os, hvordan træningen gik.

Armbånd

Du får udleveret et armbånd som tracker dit daglige aktivitetsniveau (antal skridt) samt hjælper dig med at kortlægge dit søvnmønster (antal timer & kvaliteten af din søvn). Armbåndet har et diskret design, synkroniserer nemt via Bluetooth, er vandtæt ned til 1m og har en lang batteritid.

Inspirerende madplan

Vores ernæringsvejledere leverer inspirerende opskrifter, skræddersyet til en travl hverdag, der booster dit energiniveau, øger dine chancer for at forblive sund og rask - og tabe overflødige kilo, hvis det er et erklæret mål. Din krop vil arbejde for dig og ikke imod dig.

Få hjælp til øvelserne

Din træner vil helt sikkert ’skubbe’ lidt til dig herunder præsentere dig for øvelser, som du ikke tidligere har praktiseret. Videoer hjælper dig på vej ift. teknik og udførelse. Og de kan ses igen og igen, indtil de ligger på rygraden.